Rekkateippi.fi
Kirjaudu » Oma tili | Ostoskorisi on tyhjä 0.00EUR » Tilaa tuotteet
YRITYS Tietosuoja Toimitusehdot Käyttöehdot Yhteystiedot Teippi-info
sivu_Truckerhead
HYTIN TEIPIT

Teippaus on kustannustehokas keino personoida ajoneuvo

Joskus kuva-aiheen valinta voi olla vaikeaa, kun tarjolla ei ole malleja joista valita, ja näin haluttu teippaus jää jopa tekemättä.  Halusimme puuttua tähän ongelmaan tarjoamalla valmiita teippejä verkkokaupasta tilattavaksi. Useimmat teippimme ovat yleismallisia eikä niitä ole spesifioitu minkään automerkin mukaan.

Myymme  teippejä kolmessa eri ryhmässä. Ensimmäisen ryhmän sarjat ovat pieniä, ”oven kokoisia”, ja helpohkosti itse asennettavissa.  Kakkosryhmän teipit peittävät jo puoli kylkeä, ja kolmannen ryhmän teipit peittävät koko kyljen ja ovat vaativimpia asentaa. Lisäksi tarjoamme valmiita uniikkeja teippejä, joita myydään vain yksittäiskappaleina sekä mittatilaustyönä valmistettuja teippejä.

Suurin osa malleistamme on suunniteltu valkoiselle pohjavärille, johtuen siitä, että suurin osa autoista on valkoisia. Useat vaihtoehdot toimivat kuitenkin hyvin muunkin värisellä taustalla. Voimme myös muokata teipin värimaailman toiveidesi mukaisesti. Useimmissa vaihtoehdoissamme on valmis tila tekstille, esimerkiksi yrityksen nimelle. Integroimme haluamasi tekstin manuaalisesti kuvaan, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tyylikäs. 

 Jos haluat jotain vielä spesiaalimpaa, niin ota yhteyttä, teemme sinulle täysin uniikin teipin mittatilaustyönä.

Pienet teipit
Pienet teipit

Medium teipit
Medium teipit

Suuret teipit
Suuret teipit

YKSILÖLLISET TEIPIT
YKSILÖLLISET TEIPIT

Uudet tuotteet: joulukuu
Suomen lippu
Suomen lippu
200.00EUR
Kolmio
Kolmio
350.00EUR
Pena
Pena
1,000.00EUR
TT
TT
350.00EUR
Piikki
Piikki
350.00EUR
Raita
Raita
350.00EUR
Copyright © 2018 Rekkateippi.fi | Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu