Rekkateippi.fi
Kirjaudu » Oma tili | Ostoskorisi on tyhjä 0.00EUR » Tilaa tuotteet
YRITYS Tietosuoja Toimitusehdot Käyttöehdot Yhteystiedot Teippi-info
sivu_Truckerhead
Tietosuoja
Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERÖITYMINEN
Tilauksen tekeminen Faw D-Sign Ky(rekkateippi.fi) verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Faw D-sign Ky kerää tässä tapauksessa asiakkaalta vain tarpeelliset henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi.
Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi kuitenkin halutessaan rekisteröityä Faw D-sign Ky:n 
asiakkaaksi, jolloin asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen Faw D-sign Ky:n asiakasrekisteriin.
Tämä helpottaa asiakkaan tilausten tekemistä jatkossa ja mahdollistaa sen, että asiakas näkee omalla
asiakastilillään rekisteröitymisen jälkeen tekemänsä tilaukset.
Asiakas voi myös halutessaan liittyä Faw D-sign Ky:n asiakkaaksi nimenomaisesti ilmoittamalla
halustaan saada uutiskirjeitä ja tietoja tarjouksista sähköpostiinsa. Asiakas hyväksyy tuolloin sen,
että Faw D-sign Ky kerää asiakkaan yhteystiedot asiakasrekisteriinsä ja käyttää niitä omassa
markkinoinnissaan.

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA
Faw D-Sign Ky:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Asiakkaan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja
huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Faw D-sign Ky ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta
pankkiyhteystietoja ja / tai luottokorttitietoja.

REKISTERINPITÄJÄ
Faw D-sign Ky
Y-tunnus: 1649978-2
Www: www.faw.fi
Osoite: Kivipyykintie 6, 01260 Vantaa
Puhelin: 045 895 4951
Sähköposti: info@faw.fi

REKISTERIASIOITA HOITAA
Jere Kivilaakso
Osoite: Kivipyykintie 6, 01260 Vantaa
Puhelin: 045 895 4951
Sähköposti: info@faw.fi

REKISTERIEN NIMET
Faw D-sign Ky asiakasrekisteri ja Faw D-sign Ky uutiskirjeentilaajien asiakasrekisteri.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Faw D-sign Ky kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn
oikeusperusteena on asiakkaan ja Faw D-sign Ky:n välinen sopimus. Lisäksi oikeusperusteena on
myös pakottava lainsäädäntö. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.
Toisin sanoen – et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et luovuta henkilötietojasi.
Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena
on tällöin suostumus tai oikeutettu etu.
Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, postituksen, asiakkaan
yhteydenottojen, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden
hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja
voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä
asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Uutiskirjeen tilaajien
asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään uutiskirjeen lähettämisen sekä kilpailuihin ja arvontoihin
tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

REKISTERIEN TIETOSISÄLTÖ
Asiakasrekisteri: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite,
ostotapahtuma- ja asiointitiedot, palautetiedot, käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset
toimitusosoitteet.
Uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisteri: nimi, sähköpostiosoite, tiedot markkinoinnin luvista ja
kielloista, markkinointikampanjoihin (esim. arvontoihin) osallistumiseen sekä uutiskirjeen
tilaamiseen liittyvät tiedot.
HUOM! Faw D-sign Ky ei kerää eikä tallenna asiakkaiden pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Asiakkaan oma ilmoitus sekä asiakkaan ostos- ja asiointitiedot Faw D-sign Ky:n tietojärjestelmissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI
EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta Faw D-sign Ky:n ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin
velvoittaessa sekä sellaisille yrityksen alihankkijoille, jotka osallistuvat suoramarkkinoinnin
järjestämiseen, tietojärjestelmien ylläpitoon tai asiakkaan tilauksen hoitamiseen, kuten tuotteiden
postitukseen tai maksamiseen. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

REKISTERIEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Faw D-sign Ky:n asiakasrekisterien tiedot ovat luottamuksellisia. Rekistereitä säilytetään sähköisesti ja
suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muita teknisiä suojakeinoja
hyväksikäyttäen. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää salasanoin
suojattujen rekisterien tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.
Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus,
verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja
maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta
verkkokauppaan.

REKISTERIN TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten
toteuttamiseksi tai lain noudattamiseksi.

ASIAKKAAN OIKEUDET: TARKASTUS-, KORJAUS- JA KIELTO-OIKEUS
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekistereihin on tallennettu.
Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yhtiön asiakaspalveluun.
Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa, jolloin
asiakkaalla on oltava mukana henkilöllisyystodistus. Faw D-sign ky vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin
kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää
yhtiölle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen
suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Faw D-Sign Ky:n asiakaspalveluun, minkä lisäksi
suoramarkkinoinnin voi myös peruuttaa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä annettuja ohjeita
noudattaen.
 
EVÄSTEET
Verkkokauppamme käyttää järjestelmässään evästeitä (cookies). Verkkokaupoissa yleisesti käytetyt
evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen
istunnon aikana. Evästeiden käytön tulee olla sallittuna internet-selaimessa, että voit ostaa tuotteita
verkkokaupasta. Käytämme evästeitä helpottaaksemme verkkokaupassa asioimista sekä
analysoidaksemme, miten voimme kehittää palveluamme. Evästeiden käyttö on turvallista, se ei näy
vierailijalle istunnon aikana eikä se rasita tai vahingoita vierailijan tietokonetta.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOT
Huomaa, että tietyt verkkosivustomme toiminnot ovat kolmansien osapuolten tarjoamia ja niihin
sovelletaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä. Verkkosivustoillamme ja palveluissamme
on toimintoja, jotka voivat esimerkiksi mahdollistaa sisällön jakamisen sosiaalisessa mediassa.
Tällaiset toiminnot ovat suoraan ulkopuolisten palveluntarjoajien tarjoamia, jotka voivat kerätä
sivustoilla käynteihin ja niiden palvelujen käyttöön liittyviä henkilötietoja omien
tietosuojakäytäntöjensä ja -sääntöjensä mukaisesti. Faw D-Sign Ky ei ole vastuussa tällaisten kolmansien
osapuolten tietosuojakäytännöistä tai tietosuojaa koskevista ehdoista.

TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN
Palvelun kehittämisen ja läinsäädännön muutoksien vuoksi pidätämme oikeuden tehdä muutoksia
tietosuojaselosteeseen. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitamme aina
rekisteröityneille asiakkaille erikseen.
Copyright © 2018 Rekkateippi.fi | Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu